Hur man avslutar en relation...

Kära läsare...det här med relationer tro sig inte vara enkelt, tjejer och killar är väldigt olika när det kommer till kärlek och relationer. En tjej kan snabbt bli kär och få intresse för en kille, medan hon också snabbt kan komma över honom. För killar verkar det däremot ta något längre tid innan intresset växt fram för en tjej, men när han sedan blivit "kär" så verkar han ha väldigt svårt att släppa taget.  Varför ska allt verka vara så kompicerat när det i själva verket är relativt simpelt.

Med simpelt så syftar jag till att man fattar ett beslut, håller sig sedan till spelreglerna och undviker att fuska. Dvs, vill jag avsluta en relation så är det bästa sättet att bryta kontakten. Det finns ingen anledning att hålla kvar personen i sitt liv för sin egen bekräftleses skull, eller för den stora tryggheten. Den kan man få på annat håll! Klart att alla vill ha en sorts bekräftelse och det känns ju jävligt skönt att ha en trygghet hos någon. Men är det verkligen rätt? Genom att uppehålla en kontakt så förlänger man bara processen, båda parter mår dåligt. Man får ångest och samvetskval. Hur ska man dessutom då kunna gå vidare? Genom att man velar fram och tillbaka så fuskar man, man undviker att följa spelreglerna!

Det enda sättet som hjälper då man bestämmer sig för att avsluta en relation är genom att trycka på delete-knappen. Först och främst måste man tala ut med personen ifråga och tala om att det inte fungerar längre, samt att man kommer att bryta kontakten för bådas skull, för att båda ska kunna gå vidare i sina liv. När man valt att trycka på delete-knappen raderar man ut allt som har med personen att göra, allt som påminner om personen, man sätter sig själv i första rum och man satsar istället på att få sig själv på andra tankar och att må bra! Om personen ifråga hör av sig så ska man inte svara, varken i telefon eller på sms. Man behöver rebota systemet (Ctrl/Alt/Delte), dvs man måste få en förändring i vardagen. Man kan inte hålla kvar en kontakt, för då är det som att man fortfarande befinner sig i relationen. Genom att bryta kontakten, så innebär inte det att man inte kan vara social då man träffar på varandra av en slump. Kontakten kan man sedan återuppta när båda parter gått vidare. Dock brukar återupptagandet av kontakten vid ett senare tillfälle oftast inte kännas nödvändigt!


                         

          Then if you have no luck with Controll/Alt/Delete, do an "insert bat"!


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Det är ju tur för oss andra att vissa släpper så fina, snälla killar så att vi andra får sätta klorna i dem. Fortsätt glömma och deleta, det är jag som kommer vara lycklig med han sen ;)

2008-12-02 @ 18:57:57
Postat av: Märta

Hej Birgitta! Tack för din kommentar. Jag vill dock uppmärksamma dig om att bara för att min relation med en viss kille inte fungerar, så menar jag naturligtvis inte att det inte skulle fungera för honom med någon annan tjej. Varsågod å ta för er bara och förhoppningsvis har han även lärt sig av sina gamla misstag, så ni kanske har turen att kamma hem en fullpott ;)

2008-12-02 @ 19:06:44
URL: http://hetamarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0