Olika typer

                                            KILLTYPER


Macho typen:
 Otrohetsbenägen och egocentrisk. En självsäker och kaxig kvinnotjusare. Kan tänka sig att knulla med alla. Inte alltid sååå intelligent, ingen du som kvinna vill föra en konversation med! Högljudd/Gapig, röjjer undan andra hot med knytnävarna. 

Ligist typen
: Tattuerad, suttit/ska sitta i fängelse. Stenhård blick, ärr på kroppen eller ansikte, knarkar/knarkat. Tuff och hård. Ingen kontakt med sina känslor, utan bedövar dem med annat. Bedrar sin tjej, föreslår trekanter,hotar henne, bråkstake, högljudd,gapig,kaxig,super varje vecka!

Feminina typen: Är mån om sitt utseende, hans bästa vän är mamma. Vågar visa sina känslor fullt ut och har troligen många tjejkompisar. Vid en konversation med denna man kan du se honom gråta, skratta och gestikulera vilt!

Trygga typen: Något tillbakadragen, lugn, trofast, lojal och omtänksam. En riktig familjeman!

Alphahannen: Tar sig fram som kusinerna på Zoo. Brunbränd av krämer och lysrör, gör poser han lärt sig från video, hävdar han är vacker, smart och stark. Använder nävarna när hans hjärnan tar slut. Tror han är en sexatlet.

Brat typen: Vet alltid bäst.Klär sig bara i märkeskläder, har gått om pengar som han gärna flashar med! Ser tjejer som troféer och väljer gärna en blond brud med stora brön. Du hittar honom på stureplan med en champangeflaska i handen och mobilen i den andra.

Svärmorsdrömmen: Ser bra ut, har lätt att charma dina föräldrar andra med sitt smorda munläder. Visar alltid hänsyn och respekt mot sin tjej (utåtsett i alla fall...)

______________________________________________________________________________________________

                                                                                  

                                             TJEJTYPER

Bimbo bruden:
Ser oftast ut som en barbie med stora bröst. Uppfattas oftast av omgivningen som något lobotomerad. En väldigt modemedveten och glad brud, som inte tvekar att svänga på höfterna! 

Bekräftelse bruden: Den otrogna typen, som alltid vill ha det hon inte kan få. Är på ständig jakt efter nya manliga offer som hon kan lägga klorna i. Hänger och klänger på allt som ger henne minsta lilla uppmärksamhet. Har inte en uns av självförtroende.

Bitchen: Kan få vem hon vill. Är inte rädd för att säga vad hon tycker, kan ibland säga liiite väl mycket. Ses oftast med en sur min, blickar kan döda! Bitchen vill helst äga sin kille, lever han inte upp till det kan han dra åt h**vete!

Arga bruden: Hatar män i största allmänhet och ser dem som svin. Värderar sig själv som mycket smartare än det andra könet. Försöker en man ta kontakt ber hon dem genast att fara och flyga.

Omtänksamma bruden: Beter sig som en mamma till killen. Är väldigt snäll, lojal och omhändertagande. Det här är tjejen som stryker dina kalsonger, har maten färdig när du kommer hem och som håller hemmet på en tipp topp nivå!

Pojkflickan: Gillar att hänga med grabbarna. Glad, social och gärna grov i munnen. Tycker oftast att tjejer är lite mesiga och finner helt enkelt bara killar lättare att umgås med.

OBS!!! DETTA ÄR ENDAST EN GROV GENERALISERING AV KÖNSTYPERNA. OFTAST ÄR MAN EN BLANDNING!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0